Twee Ellipal titan mini's

Ellipal Titan vs Ellipal Titan Mini

Als je op zoek bent naar een hardware wallet om je digitale activa veilig op te slaan, is de Ellipal Titan Mini en de Ellipal Titan waarschijnlijk al op je radar gekomen. Beide wallets zijn ontworpen door het bedrijf Ellipal en bieden hoogwaardige beveiliging voor je digitale activa, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee wallets die het overwegen waard zijn. Wij leggen in deze blog de verschillen uit tussen de Ellipal Titan en de Ellipal Titan Mini.

Verschillen Ellipal Titan Mini en Ellipal Titan:

Afmetingen
De Ellipal Titan Mini is een kleinere wallet dan de Ellipal Titan. Dit betekent dat het gemakkelijker is om de Titan Mini mee te nemen op reis of om hem in je zak te steken, terwijl de Titan groter is en daardoor misschien wat minder handig is om mee te nemen.

Coin List
De Ellipal Titan support meer coins dan de Ellipal Titan Mini. Om te kijken welke coins/tokens de Ellipal Titan support en welke de Ellipal Titan mini support, verwijzen we je graag door naar de coin list van Ellipal.

Schermgrootte
De Ellipal Titan Mini heeft een kleiner scherm dan de Ellipal Titan. Dit betekent dat de Titan Mini misschien wat moeilijker is om te gebruiken als je een slechtziend bent of als je gewoon liever een groter scherm hebt om te kunnen zien wat je doet.

Opslagruimte
De Ellipal Titan Mini heeft minder opslagruimte dan de Ellipal Titan. Dit betekent dat je minder digitale activa op de Titan Mini kunt opslaan en beheren. Als je een groot aantal digitale activa hebt, is de Titan misschien een beter alternatief omdat deze meer opslagruimte heeft.

SD-kaart
Bij de Ellipal Titan wordt standaard een SD-kaart meegeleverd, echter is dit bij de Ellipal Titan Mini niet het geval. Deze moet er nog los bij besteld worden. Ook het de Ellipal Titan wat meer opslagruimte dan de Mini, dus als je op zoek bent naar een hardware wallet met veel opslag. Kies dan voor de Ellipal Titan.

Prijs
De Ellipal Titan Mini is goedkoper dan de Ellipal Titan. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke wallet, is de Titan Mini misschien een goede keuze. Maar als je op zoek bent naar een wallet met meer functies en opties, kan het waard zijn om wat extra te betalen voor de Titan.

Meer weten over de Ellipal Titan of Ellipal Titan Mini

Mocht je nog meer willen weten over de Ellipal Titan en de Ellipal Titan Mini, bezoek dan gerust de productpagina’s. Voor overige vragen, kan je contact opnemen via het contactformulier. Wij streven er naar om binnen 1 dag te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *